Back to Blog

WPS is erbij! Greentech & Cultivate 2022

In juni en juli kom je WPS tegen op zowel Greentech in Amsterdam als Cultivate in Ohio. Dé vakbeurzen die een potplantenteler niet mag missen. WPS laat op deze plek haar nieuwste oplossingen zien op gebied van automatisering en handsfree growing.

We gaan graag met je in gesprek over waar jouw bedrijf nu staat op het gebied van automatisering en waar je in de toekomst heen wilt. En... we introduceren deze beurs onze nieuwe SmartFlo Dashboard App.

NIEUW: SmartFlo Dashboard App

SmartFlo Dashboard (4)De SmartFlo Dashboard app zorgt dat een teler op afstand kan bekijken welke planten welke route volgen in het logistieke transport. Met slimme technologie zorgen we dat informatie bereikbaar is en de kas inlopen niet meer nodig is. Het dashboard verandert intern logistiek naar intellectuele logistiek. Een slimme oplossing voor slimme telers.

Meer over SmartFlo Dashboard app >

Meet & greet

Zeker weten dat je met de juiste specialist in gesprek kan? Maak dan hier een afspraak voor op de GreenTech Amsterdam met de juiste WPS-er:

Presentatie phenotyping - 15 juni 12.30 uur

 Woensdag 15 juni om 12:30 vertellen collega Michael Meijer en Vincent Jalink alles over de waarde van phenotyping. Mis dit niet in het Technology Theater.

Greentech Amsterdam - 14 - 16 juni | Stand #2.321

Greentech2022Van 14 tot en met 16 juni vindt de belangrijkste beurs op jouw vakgebied plaats: de GreenTech in Amsterdam. De GreenTech Amsterdam draait om oplossingen en innovaties in de tuinbouw. Daar mag WPS natuurlijk niet ontbreken! We nodigen je graag uit om een bezoek aan onze stand te brengen: Hal 2, stand 2.321

Schrijf je hier in voor de GreenTech Amsterdam> 

 

Cultivate Ohio - 16 juli - 19 juli #2361

Cultivate2022Van 16 tot 19 juli zijn op Cultivate in Ohio. We vertellen graag over onze innovatieve oplossingen binnen de glastuinbouw om arbeid te besparen. 

Maak vooraf een afspraak met Edwin Dijkshoorn of Willem Jan of bezoek onze stand #2361. Tot ziens in Ohio. 

Register your visit here > 

 


SmartScan 2D zonder tekst

Sorteren met een Vision systeem: jouw ultieme collega?

Hoe zorg je ervoor dat orders efficiënt, snel en uniform uitgevoerd worden? Een Vision systeem kan...

Read more
Wordt kweken een kantoorbaan?

Expertpanel: wordt telen een kantoorbaan?

Data speelt een steeds grotere rol in de sierteelt. Nu al kan veel op afstand worden bediend op...

Read more