WPS Nieuws

WPS genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

Op donderdag 22 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn zojuist vanuit de aanmeldingen genomineerd. Dit zijn:

  • Van Daalen Optiek 
  • WorldStream
  • WPS

Uit...

22 oktober 2018

WPS, Tuinbouw

Lees meer

WPS rondt tweede fase bij Ter Laak Orchids af

WPS heeft in de daglichtkas van Ter Laak Orchids fase 2 afgerond. Fase 2 richt zich op het wijder zetten waarbij de orchidee wordt overgezet naar een grotere Plant Groei Cel (PGC).

05 oktober 2018

kwekerij, Vision, Tuinbouw, Orchidee

Lees meer

Bezoek leerlingen groep 8

Vandaag hadden we de leerlingen van groep 8 van Koningin Julianaschool en De Achtsprong op bezoek. In het kader van de Dag van de Westlandse Techniek kwamen zij een kijkje nemen in ons bedrijf en mochten ze ook daadwerkelijk in onze werkplaats...

28 september 2018

WPS

Lees meer

WPS slaat een brug bij Bart van der Valk bv

Bij het aanleggen van een nieuw SmartFlo systeem bij Bart van der Valk bv stond ons team voor een leuke uitdaging: vanuit de buitenteelt over de weg en over de sloot, de kas in.

21 september 2018

WPS, SmartFlo, Tuinbouw, kwekerij, Teelt

Lees meer

Hyperspectrale beeldvorming en de verzilting van ons landbouwgrond

Op dit moment wordt 20% van ’s werelds landbouwgebied aangetast door het zoutgehalte in de bodem. Dit zorgt voor ernstige milieudruk dat negatieve gevolgen heeft op de productiviteit van gewassen. Gezien de voorspelling dat in 2050 de stijgende...

31 augustus 2018

Plant Phenotyping

Lees meer

Nieuwe blog: In 3 stappen je voorbereiden op het implementeren van een transportbandensysteem in de tuinbouw

Lees onze nieuwste blog over hoe je je optimaal voorbereidt op de implementatie van een transportbandensysteem en andere automatisering binnen jouw bedrijf. 

Lees meer

Directiewisseling WPS

Per 1 augustus aanstaande verandert de directiesamenstelling van WPS en zal Digna van Zanten aantreden als Managing Director. Daarmee neemt zij het stokje formeel over van Marc Knulst en van haar vader, eigenaar en oprichter, Eef van Zanten. Marc...

27 juni 2018

WPS, Tuinbouw

Lees meer

WPS rondt eerste fase bij Ter Laak af

WPS heeft de eerste fase in de nieuwe duurzame daglichtkas van Ter Laak afgerond. De eerste planten zijn opgepot en staan over 45 weken in bloei.

08 mei 2018

Tuinbouw, WPS

Lees meer

HortiContact GO 2018

Volgende week start de HortiContact GO 2018 in Gorinchem. De HortiContact in Gorinchem is Nederlands grootste vakbeurs op het gebied van glastuinbouw. Met ruim 500 exposanten en 16.000 bezoekers is deze beurs de trots van de Nederlandse tuinbouw.

16 februari 2018

Tuinbouw, WPS

Lees meer

Doe Dag bij WPS voor Westland On Stage

Afgelopen donderdag vond bij WPS de Doe Dag plaats. Tijdens deze activiteitendag van Westland On Stage zijn in totaal 16 VMBO-leerlingen bij ons bedrijf op bezoek geweest om verschillende technische beroepen te ervaren.   De leerlingen hebben...

16 februari 2018

Tuinbouw, WPS

Lees meer