WPS introduceert verbeterde 100 mm gordel

27 augustus 2020

SmartFlo, Tuinbouw, WPS

Ze zijn al jaren één van de meest herkenbare elementen van de logistieke systemen bij onze klanten in de potplantenteelt: de geweven transportgordels. Ze vormen dé manier om planten over grote afstanden te transporteren en de basis van vele plantbuffersystemen. Toch valt er aan zo’n op het oog eenvoudig product nog steeds elementen te verbeteren. Weving en materiaalkeuze zijn bepalend voor bijvoorbeeld rek, slijtage en rechtloop van een gordel.

Vernieuwde gordel in de SmartFlo Track

Met onze nieuwe 100 mm gordel zet WPS de nieuwe standaard voor transportgordels. De unieke weving van de WPS gordel is verder geoptimaliseerd en verstevigd. Waar voorheen nog wel eens intensief gebruikte trajecten versnelde slijtage of scheefloop optrad, is dat met de vernieuwde gordel verleden tijd. Na uitvoerige tests in samenwerking met onze klanten, is de vernieuwde gordel klaar voor introductie.

De nieuwe 100 mm gordel is herkenbaar aan de geweven, gekleurde biezen over de lengte. Deze kleurcodering correspondeert met de productiebatch. Met deze vorm van ‘track & trace’ is altijd te herleiden wanneer en onder welke omstandigheden de betreffende gordel is geproduceerd.

De nieuwe 100 mm gordel passen wij vanaf heden toe in alle nieuwe project, vervangingen door onze serviceafdeling en losse leveringen. Ook is de gordel te bestellen in onze webshop: http://webshop.wps.eu/. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via sales@wps.eu.

Share: