Back to Blog

WPS en Sjaak van Schie B.V. vieren officiële oplevering van geautomatiseerd planthandelingsysteem

WPS en Sjaak van Schie B.V. vieren officiële oplevering van geautomatiseerd planthandelingsysteem

Op vrijdag 2 juni vierden we de oplevering van het geavanceerde planthandelingsyssteem van WPS bij Sjaak van Schie B.V. 

Op vrijdag 2 juni vierden we de oplevering van het geavanceerde planthandelingsyssteem van WPS bij Sjaak van Schie B.V. De oplevering van dit systeem markeert een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking met Sjaak van Schie B.V. Met dit systeem verbetert de efficiëntie in het afleverproces.

Ons geavanceerd camera- en planthandelingsysteem, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Sjaak van Schie B.V., integreert de nieuwste technologische ontwikkelingen om een vlotte sortering van hun hortensia’s te garanderen.

20230421_142555
Foto: WPS

Borrel
Het WPS planthandelingsysteem is enkele weken geleden al in gebruik genomen, want het officiële moment van oplevering liet even op zich wachten. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Tijdens de borrel waren medewerkers van Sjaak van Schie B.V. aanwezig en een aantal vertegenwoordigers van WPS.

De directeur van Sjaak van Schie B.V., Roel van Schie, hield een korte speech. Daarna werd er geproost op het behalen van een mooie mijlpaal en op een succesvolle samenwerking tussen Sjaak van Schie B.V. en WPS.

Dankwoord WPS
WPS wil graag haar oprechte dank uitspreken aan Sjaak van Schie B.V. voor het vertrouwen dat zij in hen hebben gesteld en de nauwe en plezierige samenwerking gedurende dit project. WPS is vereerd om de resultaten van de gezamenlijke inspanningen te presenteren en wenst Sjaak van Schie B.V. heel veel succes toe en Enjoy Handsfree Plant Production.

Afleversysteem WPS bij Sjaak van Schie B.V.
Foto: WPS


_MG_8071.3.jpg

Kwekerij Dijk van Dijk: ‘Organisatie wordt beheersbaar en efficiënt door WPS systeem’

Hydrangea- en tuinplanten kwekerij Dijk van Dijk heeft onlangs geïnvesteerd in een SmartFlo systeem...

Lees meer
Smartflo aisle preview.png

Stan van der Waal, Rainbow Greenhouses: "Het systeem werkt vanaf dag één perfect, indrukwekkend!"

Groothandel en distributeur van potplanten, Rainbow Greenhouses, heeft geïnvesteerd in een SmartFlo...

Lees meer