Back to Blog

Cultivate in Ohio was een groot succes

WPS toonde zijn innovatieve automatiseringsoplossingen op Cultivate 2024 in Ohio.

De nieuwste trends in plantmateriaal, hard goods en innovatieve producten

De Cultivate 2024-conventie in Ohio heeft opnieuw bewezen een interessant evenement te zijn voor de tuinbouwsector, waar leiders, innovators en enthousiastelingen van over de hele wereld samenkomen. Onze WPS-collega's waren trots om naar de VS te reizen om ons bedrijf op deze belangrijke bijeenkomst te vertegenwoordigen. De focus van deze conventie op trends in plantmateriaal, hard goods en producten sluit perfect aan bij onze missie om de tuinbouwindustrie te revolutioneren door middel van geavanceerde automatiseringsoplossingen.

Een groeiende interesse

De WPS-stand trok veel aandacht en ontving tal van bezoekers die graag meer wilden weten over onze procesautomatisering voor zowel de tuinbouw als phenotyping. Veel aanwezigen waren met name geïnteresseerd in hoe onze innovatieve oplossingen hun teeltprocessen zouden kunnen verbeteren.

Om een echt meeslepende ervaring te bieden, hebben we een virtual reality (VR)-tour geïntroduceerd waarmee bezoekers ons transportsysteem in actie konden zien. Door een VR-headset op te zetten, konden ze virtueel binnenstappen in de kassen van onze klanten en de voordelen van onze automatiseringssystemen van dichtbij ervaren, direct vanaf de beursvloer.

Het succes van Cultivate 2024 toont een groeiende wereldwijde interesse in geavanceerde tuinbouwtechnologieën.


Vreugdenhil Bulbs & Plants investeert in uitbreiding interne logistiek

Vreugdenhil Bulbs & Plants uit ‘s-Gravenzande, kweker van een breed assortiment bollen en...

Read more
IMG_20190705_124349_1

Montis automatiseert opnieuw met WPS

Op de nieuwe locatie aan de Van Hasseltweg gaat Montis hun teelt opnieuw automatiseren met WPS....

Read more