• Home /
  • WPS Nieuws /
  • “Voor Karma Plants is het Walking Plant System het beste teeltsysteem”

“Voor Karma Plants is het Walking Plant System het beste teeltsysteem”

16 december 2016

Automatisering, Tuinbouw, Teelt

Een uitbreiding van 10.000 m2 zorgt bij Karma Plants voor een verhoging van de productie. Om deze uitbreiding optimaal te kunnen benutten, kiest Karma Plants voor een uitbreiding van het huidige Walking Plant System van WPS. Het huidige systeem zorgde voor een verbetering in kwaliteit en een verhoging van de opbrengst per vierkante meter.

Karma Plants & WPS: succesvolle samenwerking

De uitbreiding van het Walking Plant System is een vervolg op een succesvolle samenwerking tussen Karma Plants en WPS. In 2005 werd het eerste Walking Plant System aangelegd in Bemmel. Na het toepassen van een buffertafelsysteem werd er in 2014 gekozen voor de aanleg van een ondergrondse verbinding tussen de twee vestigingen van Karma Plants. Met de huidige uitbreiding van de systemen spreken beide partijen opnieuw het vertrouwen in elkaar uit.

Walking Plant System

Het Walking Plant System biedt een uitzonderlijk hoge plantkwaliteit en arbeidsbesparing. De basis van het systeem is het telen in gordels. Via slimme shuttles worden de planten verplaatst, zonder dat er handen aan te pas hoeven te komen. Ondanks de starheid van het systeem, bewijst het systeem nog elke dag haar waarde. Kwekers die gebruik maken van het WPS systeem merken in de praktijk dat het systeem hun bedrijfsvoering een enorme boost geeft. Met behulp van een rekenmodel kunnen we jouw besparing met het Walking Plant System berekenen. Meer over het Walking Plant System en het rekenmodel? Bekijk de pagina van Walking Plant System

20161202_114318.2.jpg

 

Gerelateerde nieuwsberichten

16 December 2016

Automatisering, Tuinbouw, Teelt

16 December 2016

Automatisering, Tuinbouw, Teelt

16 December 2016

Automatisering, Tuinbouw, Teelt

Share: