• Home /
  • WPS Nieuws /
  • Test gratis in één middag 100% betrouwbaarheid van WPS camera's op jouw producten

Test gratis in één middag 100% betrouwbaarheid van WPS camera's op jouw producten

09 juni 2016

SmartScan 3D, Tuinbouw, Vision

Vorig jaar heeft WPS een nieuwe serie cameraoplossingen gelanceerd onder de naam SmartScan. De camera-oplossingen van WPS stellen je in staat om je producten op bepaalde (plant) eigenschappen te beoordelen. Sorteren op basis van deze eigenschappen verhoogt de efficiëntie en leverbetrouwbaarheid naar je klanten. De nieuwe testopstellingen biedt de mogelijkheid om 100% betrouwbaarheid van onze camera’s te testen op jouw producten in slechts één middag. Voorheen alleen mogelijk voor orchideeën, nu is de testopstelling ook beschikbaar voor andere producten.

Eerst zien dan geloven; gratis je producten testen in één middag
De testopstelling bij WPS biedt de mogelijkheid om de 100% betrouwbaarheid van SmartScan zelf te testen op je eigen producten. De testopstelling is geheel representatief voor de SmartScan systemen welke in de praktijk draaien. Hiervoor is het mogelijk om een test uit te voeren om de haalbaarheid van de voordelen van SmartScan te kunnen bepalen.

SmartScan-3D-wps-piet-vijverberg2.jpg

Camera-oplossingen
Het analyseren van je producten met camera’s biedt veel voordelen en mogelijkheden. Zo zijn sorteringen altijd uniform, zonder dat er medewerkers nodig zijn met jarenlange ervaring. De camera’s maken opnamen en de doorlooptijd van elk systeem is ongekend hoog. Daarnaast kun je op basis van zelf ingestelde criteria de sortering exact afstemmen op de wensen van je klant.

SmartScan Serie
De SmartScan serie biedt besparing op sorteerkosten, vergroting van leverbetrouwbaarheid en meer rust en overzicht op de werkvloer bij het afleveren van planten. De SmartScan serie begint bij een eenvoudige 1D hoogtemeter en gaat tot het zeer nauwkeurig in kaart brengen van alle mogelijke planteigenschappen met behulp van 3D technieken. WPS biedt sinds 2008 technieken om plantkenmerken betrouwbaar in kaart te brengen. Wekelijks brengt WPS 10 miljoen planten in beeld bij klanten om kwekers te faciliteren in een hoge leverbetrouwbaarheid en te besparen op sorteerkosten.

Gerelateerde nieuwsberichten

09 June 2016

SmartScan 3D, Tuinbouw, Vision

Share: