Back to Blog

WPS genomineerd voor OOM Award

WPS genomineerd voor OOM Award

WPS in de race voor onderscheiding meest actieve leerbedrijf

WPS is deze week genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2022. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast WPS zijn ook Vierhout Metaal uit Den Haag en MEN Techniek uit Rotterdam genomineerd. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Metaalunie district Zuid-Holland op 23 september.

“Opleiden is enorm belangrijk,” zegt HR-adviseur Jitske Bergsma. “Daarom helpen we onze medewerkers waar het kan om bij te blijven en zichzelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via stageplaatsen, onze eigen online academy en een nieuw talentenprogramma. We zijn eigenlijk continu in gesprek met alle medewerkers: wat zijn je doelen? Wat wil je ontwikkelen? Zo komt zowel het bedrijf als de medewerkers steeds een stapje verder.”

Bekijk hier de video van genomineerde WPS: https://youtu.be/xjQpxClBqw8

OOM WPS3
Foto: Olivier Huisman

Vakjury
De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district. 
Over de OOM Awards
De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met circa 155.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

WPS wint OOM Award Zuid-Holland

WPS wint OOM Award Zuid-Holland

WPS verkozen tot meest actieve leerbedrijf

LEES MEER
“Mijn doel is om plant productie en onderzoek compleet te automatiseren”

“Mijn doel is om plant productie en onderzoek compleet te automatiseren”

Op 1 juli viert Eef van Zanten zijn 70e verjaardag én draagt hij het stokje van WPS over aan de...

LEES MEER