Back to Blog

Finalist voor Greenhouse Grower magazine’s Technology Of The Year Award

We zijn enorm trots dat onze SmartFlo Dashboard app is geselecteerd als finalist voor het Greenhouse Grower magazine’s Technology Of The Year Award for 2022.

Een panel met experts uit de sector heeft de nominaties gejureerd en de WPS is gekozen als één van de beste in deze categorie.

Kom en zie het SmartFlo Dashboard app LIVE volgende week bij Greentech Amsterdam (03.321) of volgende maand Cultivate Ohio, waar de award winnaar bekend wordt gemaakt. 

SmartFlo Dashboard (4)

Nieuw: SmartFlo Dashboard app

De SmartFlo Dashboard app zorgt dat een teler op afstand kan bekijken welke planten op welke route volgen in het logistieke transport. Met slimme technologie zorgen we dat informatie bereikbaar is en de kas inlopen niet meer nodig is. De SmartFlo Dashboard app verandert intern logistiek naar intellectueel logistiek. Een slimme oplossing voor slimme telers.

 “We zijn super trots op onze nominatie voor het Greenhouse Grower magazine’s Technology Of The Year Award,” voegt Digna van Zanten, director WPS toe. 

Draadloos verbonden transportbanden

Met het SmartFlo Dashboard zijn je SmartFlo transportbanden via de cloud draadloos met elkaar verbonden. Vergeet draden in de kas. Met de SmartFlo bouw je modulair je kas in tot een complete intelligente installatie. Passend bij elk type kas, potplantenteelt en automatiseringsniveau van een teelt met transportbanden.

Minder handen. Meer gemak.

Het Dashboard bespaart een teler tijd én levert gemak. De wandeling naar het pad waar de driver staat om een SmartFlo transportband in te stellen is niet meer nodig. Op afstand stel je alle wensen in, tot en met het in- en uitschakelen van o.a. SmartFlo Count, SmartFlo Drive, en SmartFlo Stop.

De app werkt via een vriendelijke webapplicatie welke via mobiel, ipad of computer te bedienen is. Met het dashboard voorkomt u fouten, bespaart u tijd en werkt de intelligentie aan beter inzicht in plantproductie en afzet.

Meer over SmartFlo systeem

De SmartFlo-serie is een compleet slim systeem van transportbanden die met elkaar zijn verbonden. Zo kun je het gehele systeem eenvoudig bedienen en verschillende routes kiezen. Dit doe je vanuit de SmartFlo Dashboard App. Heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Het systeem is eenvoudig schaalbaar. Dat betekent dat je bijvoorbeeld kan beginnen met een enkele kapband of een hoofdband, of een combinatie. Daardoor is het SmartFlo transportbanden systeem met het SmartFlo Dashboard heel betaalbare oplossing: je begint met de basis en uitbreiden en/of verder automatiseren kan ook in een volgende fase.

Neem contact op met het team voor meer informatie!

 

 


360 graden Virtual Reality video: Kijk door de ogen van een plant!

Aan het einde van het productieproces in een kas worden de planten ingepakt en wel naar de klanten...

Lees meer
Bestplant

Eerste WPS Automation Inspiration Tour groot succes

Om geïnteresseerden een beter beeld te geven van de automatiseringsoplossingen van WPS in de...

Lees meer