Back to Blog

Czander Dubbeld nieuw Commercieel Manager WPS

WPS heeft per 1 oktober Czander Dubbeld (49) aangesteld als commercieel manager. Czander wordt daarmee verantwoordelijk voor de afdelingen sales en marketing. WPS speelt zo in op het vertrek van Maarten van Gaarden, waarmee de samenwerking in goed overleg per 1 november is beëindigd.

“Ik heb bewust gekozen voor WPS, omdat het klaar is voor flinke groei en ik zin heb om verdere vorm en invulling te geven aan deze groeiambities. We zien veel kansen in het vergroten van de klantwaarde met een duidelijke proactieve klantstrategie. Bovendien was er een goede klik met het MT en de directie,” aldus Czander Dubbeld.

Czander heeft afgelopen vijftien jaar ervaring op gedaan in diverse commercieel management rollen bij Hortilux Schréder, Lely International en KUBO.

Klaar voor groei
Afgelopen jaren heeft WPS hard gewerkt om alle processen gereed te maken voor groei.

“Om te kunnen groeien heb je een stevig basis fundament nodig, anders kun je niet bouwen. Afgelopen drie jaar is er flinke vooruitgang geboekt op gebied van klanttevredenheid, service activiteiten, projectmanagement, verdere uitbouw van internationale markten, structurering van R & D activiteiten en HR management. We hebben een duidelijke groeistrategie en daarom extra blij met de komst van Czander Dubbeld, die flinke ervaring mee brengt, “ aldus Digna van Zanten.

WPS creëert tijd voor zaken die er toe doen bij klanten, door 100% handsfree growing mogelijk te maken. Met intelligente logistieke oplossingen realiseren we stap voor stap handsfree growing. Dit doen we voor potplanten bedrijven en plantresearchers.

Vragen over dit bericht? Neem contact op met Czander Dubbeld (czander.dubbeld@wps.eu of +31 6 308 79 275).

 


Mindmap.jpg

Ook marketing is van grote waarde in de tuinbouw!

A ltijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt op een kleine marketingafdeling bij een...
Read more

Maak kennis met onze SmartStaff robots

De introductie van de SmartStaff robots schetsen een nadrukkelijk beeld van de nabije toekomst. De...

Read more