360 graden Virtual Reality video: Kijk door de ogen van een plant!

Aan het einde van het productieproces in een kas worden de planten ingepakt en wel naar de klanten getransporteerd. Voordat dit zover komt, leggen de planten in een intern logistiek systeem grote afstanden af. Uiteraard weet elke kweker welke route zijn planten afleggen in zijn systeem, maar wat niemand weet, is hoe mooi het uitzicht van een plant tijdens het transportproces er precies uitziet.

Met de toepassing van een 360 graden camera in één van onze transportsystemen, weten we precies wat de planten te zien krijgen tijdens ‘het ritje’. Een 360 graden camera filmt namelijk de volledige omgeving, wat er voor zorgt dat de kijker van onderstaande video ook alle uitzichten van de plant kan bekijken. Het is zelfs mogelijk om voor de optimale beleving onderstaande video met een Virtual Reality bril te bekijken, echter is dit geen vereiste.

Ben je benieuwd hoe het voelt om als een plant door één van onze systemen te gaan? Bekijk de 360 graden video van het systeem van KP Holland. Gebruiksaanwijzing: sleep in het videoscherm met de muis in de rondte om de omgeving te kunnen zien.

 

 

Share: