WPS omarmt HortiValley-initatief: Vlog #1

26 juni 2017

Tuinbouw, WPS

WPS ondersteunt het initiatief van tuinbouwplatform HortiValley om jongeren te informeren over de ins en outs van de Nederlandse tuinbouwsector. De leverancier van logistieke systemen post de komende periode vijf vlogs op haar website en social media-kanalen, om jongeren te enthousiasmeren voor een toekomst in de tuinbouw.

Bekijk Vlog #1

Via de vlogs wil Zifra de Vreugd, marketing- en communicatiemedewerker bij WPS, laten zien dat de tuinbouw een leuke en uitdagende sector is om in te werken. “Bij werken in de tuinbouw hebben jongeren vaak het beeld dat ze lange dagen moeten maken, dat het werk heel eenzijdig is en dat het enorm heet is in de kas”, vertelt Digna van Zanten van WPS. “We willen laten zien dat de tuinbouw meer is dan dat. Onze Zifra, die ook nog een studie master marketing management volgt, doet mee aan het initiatief van Hortivalley Hierbij maken de studenten en young professionals die deel uitmaken van het Young Hortivalley Team een half jaar lang iedere maand nieuwe content, waarmee jongeren worden geïnformeerd over het reilen en zeilen van de sector. Wij als WPS hebben dit omarmd, omdat we het belangrijk vinden dat jonge mensen geïnteresseerd blijven in een toekomst in de tuinbouw. We hebben zelf ervaren dat jongeren vaak verbaasd zijn over de mogelijkheden die de tuinbouw kan bieden.”

In de blogs die Zifra de Vreugd voor HortiValley en WPS maakt laat ze jonge collega’s en klanten van WPS aan het woord over werken in de tuinbouw in de breedste zin van het woord. De eerste vlog is nu online te bekijken!

Bekijk Vlog #1

Gerelateerde nieuwsberichten

26 June 2017

Tuinbouw, WPS

26 June 2017

Tuinbouw, WPS

26 June 2017

Tuinbouw, WPS

Share: