Back to Blog

WPS bedankt klanten voor feedback Webshop

Eric-VG-Orchids2.jpg

Afgelopen maand heeft WPS een webshop gelanceerd waarin alle onderdelen van WPS systemen gemakkelijk te bestellen zijn. Door de webshop is het voor de klant eenvoudiger en voordeliger geworden om artikelen te bestellen. Inmiddels zijn er al 50 bestellingen geplaatst door onze klanten in de WPS Webshop.

Klanten bedankt!

Voordat de officiële lancering plaatsvond, heeft WPS de webshop uitgebreid getest met enkele klanten. Hier willen we onze klanten VG Orchids, Ter Laak Orchideeën en KP Holland dan ook heel graag voor bedanken. Zij hadden de eer om als eerste klanten met de webshop te werken, wat heeft geleid tot positieve reacties en nuttige feedback. Afgelopen week heeft onze servicemedewerker Eric hen ook middels een WPS-presentje bedankt.

Eric-VG-Orchids2.jpg

Op basis van de klantbehoeftes is de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd en is het aanbod van artikelen verder uitgebreid. Er zijn momenteel ruim 1800 artikelen te bestellen via de webshop, terwijl het aanbod van artikelen nog steeds toeneemt.

Nieuwe features

Door de feedback van onze klanten hebben we ook 2 nieuwe features toe kunnen voegen aan de webshop: een favorietenlijst en een wensenlijst. Deze mogelijkheden maken het bestellen van artikelen nog gemakkelijker en sneller! Lees alles over de nieuwe features!


WPS en de Barth Groep zijn voortaan strategische partners

WPS en Barth Groep gaan strategische samenwerking aan om groeistrategie te realiseren

In februari 2021 zijn WPS en de Barth Groep een strategische samenwerking aangegaan. Aanleiding...

Read more
MKB-Genomineerd 2018

WPS genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

Op donderdag 22 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 (WPO) uitgereikt...

Read more