Transportbanden voor grote potmaten en trays met SmartFlo

18 februari 2016

Transportbanden, SmartFlo, Tuinbouw

De brede transportband is geschikt voor transport van grote potmaten en trays. De SmartFlo serie is opgebouwd uit verschillende modules van transportbanden die online zijn verbonden. Zo kun je het systeem exact op je eigen bedrijfsvoering in de tuinbouw toesnijden. Je koopt dus nooit een te klein of een te groot systeem. Daardoor is het SmartFlo transportbanden systeem heel betaalbaar. Ook omdat je stap voor stap naar een uitgebreider systeem kunt toegroeien. En niet te vergeten: Werken met SmartFlo transportbanden geeft rust!

Voordat je aan de slag gaat met (brede) transportbanden is het nuttig om je te verdiepen in de mogelijkheden die de transportbanden je kunnen bieden. Om deze verdieping makkelijker te maken hebben we alvast 10 vragen beantwoord over transportbanden. Hiermee vergroot je je kennis op het gebied van transportbanden en wordt het kiezen van de juiste SmartFlo transportbanden voor jouw situatie nog eenvoudiger.

10 vragen over transportbanden

Het SmartFlo systeem bestaat uit verschillende, essentiële onderdelen waarmee elk systeem precies op maat van de situatie gemaakt kan worden. De essentiële onderdelen van SmartFlo zijn:
 SmartFlo Track: Robuuste transportband. Ook inzetbaar voor grote potmaten en voor trays. Gemakkelijk zelf te installeren.
 SmartFlo Drive: Geen zorgen meer over de besturing. Drie knoppen, voor richting, route en snelheid. Meer heb je niet nodig.
 SmartFlo Corner en E-Corner: Neem moeiteloos elke bocht in je bedrijf met maximale veiligheid voor de planten.
 SmartFlo Flexit: Flexibele transportband die eenvoudig te (ver)plaatsen is.
 SmartFlo Crossover: Verbindt routes waar tijdelijk nodig.

Bekijk hieronder ook de animatie over de SmartFlo transportbanden serie. In deze animatievideo worden de onderdelen van de SmartFlo toegelicht, met daarbij ook zichtbaar wat er bereikt kan worden met een SmartFlo systeem: hogere productie en arbeidsbesparing.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

18 February 2016

Transportbanden, SmartFlo, Tuinbouw

18 February 2016

Transportbanden, SmartFlo, Tuinbouw

18 February 2016

Transportbanden, SmartFlo, Tuinbouw

18 February 2016

Transportbanden, SmartFlo, Tuinbouw

Share: