Back to Blog

Pieter Zwinkels versterkt team WPS

Per 1 december is het salesteam van WPS versterkt met Pieter Zwinkels (33). Pieter wordt  verantwoordelijk voor de Nederlandse en Duitse markt. WPS speelt zo in op de groeiende vraag naar automatiseringsoplossingen voor kwekers.

“Bij WPS liggen grote kansen. Door een tekort aan goede arbeidskrachten is de behoefte naar automatisering flink toegenomen in de glastuinbouwsector. Ik heb bewust gekozen voor WPS, omdat ik hier kan bijdragen aan slimme oplossingen op kwekerijen. Mijn 7 jaar ervaring bij Codema helpt me hierbij.”

Pieter vervolgt enthousiast: “Met mijn ervaring met software lever ik graag een positieve bijdrage aan de ontwikkelingen bij WPS. Door de vragen van kwekers te koppelen aan de krachten van WPS, verwacht ik dat we veel positiviteit in de markt kunnen creëren. Ik kan niet wachten om klanten en vakgenoten te ontmoeten en met elkaar iets moois op te zetten.”

Pieter wordt op dit moment opgeleid in service, productie en oplevering. Dit omdat we het bij WPS belangrijk vinden dat we elkaar goed weten te vinden en ons kunnen inleven in de verschillende disciplines bij WPS. In het nieuwe jaar gaat Pieter zich volledig met sales bezighouden en is hij u graag van dienst.”

Klaar voor groei
Afgelopen jaren heeft WPS hard gewerkt om alle processen gereed te maken voor groei. “Om te kunnen groeien heb je een stevig basis fundament nodig, anders kun je niet bouwen. Afgelopen drie jaar is er flinke vooruitgang geboekt op gebied van klanttevredenheid, service, projectmanagement, verdere uitbouw van internationale markten, structurering van R&D activiteiten en HR management. We hebben een duidelijke groeistrategie en zijn daarom extra blij met de komst van Pieter Zwinkels, die mooie ervaring meebrengt en een netwerk in de sierteelt heeft,“ aldus directeur Digna van Zanten.

WPS creëert tijd voor zaken die er toe doen bij klanten, door 100% handsfree growing mogelijk te maken. Met intelligente logistieke oplossingen realiseren we stap voor stap handsfree growing. Dit doen we voor potplantentelers in binnen én buitenland.

Vragen aan Pieter? Hij is bereikbaar via 0174 - 671 371 of stuur een e-mail

 

PieterZwinkels

 


TerLaak4-330x227

WPS rondt eerste fase bij Ter Laak af

WPS heeft de eerste fase in de nieuwe duurzame daglichtkas van Ter Laak afgerond. De eerste planten...

Read more
Smartflo aisle preview.png

Stan van der Waal, Rainbow Greenhouses: "Het systeem werkt vanaf dag één perfect, indrukwekkend!"

Groothandel en distributeur van potplanten, Rainbow Greenhouses, heeft geïnvesteerd in een SmartFlo...

Read more