• Home /
  • WPS Nieuws /
  • Meer arbeidsbesparing en minder hectiek met SmartFlo transportbanden bij Rockwell Farms

Meer arbeidsbesparing en minder hectiek met SmartFlo transportbanden bij Rockwell Farms

06 oktober 2016

Transportbanden, SmartFlo, Tuinbouw

Tom Abramowski, eigenaar van Rockwell Farms, heeft recentelijk besloten om te investeren in de SmartFlo transportbanden van WPS. Eén van de grootste bedrijven op het gebied van perkplanten in de Verenigde Staten, Rockwell Farms, ziet in de SmartFlo transportbanden de ideale oplossing voor zowel het verhogen van de arbeidsbesparing als voor het verminderen van de hectiek op de werkvloer. Met het SmartFlo systeem is het mogelijk om meer planten per vierkante meter te produceren, daarnaast kunnen de werknemers ook over de transportbanden lopen. Bij Rockwell worden de SmartFlo transportbanden gebruikt om de planten beter en efficiënter te kunnen verplaatsen en selecteren. Abramowski heeft gekozen voor de wijdere versie van de transportband, die hen in staat stelt om zowel grote potmaten als trays te kunnen verplaatsen. De SmartFlo transportbanden zullen in de herfst van 2016 geïnstalleerd worden.

SmartFlo transportbanden wereldwijd

SmartFlo transportbanden worden momenteel over heel de wereld gebruikt als efficiënte logistieke oplossing. Klanten in Brazilië, Australië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk maken al gebruik van de voordelen van het SmartFlo systeem.

De SmartFlo van WPS bestaat uit diverse modules die online met elkaar verbonden zijn, wat je in staat stelt om het transportsysteem exact aan te passen aan de behoeften van je operationele systeem. 
De modulaire aanpak maakt de transportbanden betaalbaar en makkelijk uit te breiden. Bekijk meer voordelen van de SmartFlo transportbanden in de SmartFlo video.

Speciaal voor de toegenomen vraag uit de markt heeft WPS vorig jaar een wijdere transportband ontwikkeld, die te gebruiken is voor grotere potmaten en trays.

Share: