Maak kennis met onze SmartStaff robots

13 januari 2017

Automatisering, Tuinbouw, Robotica

De introductie van de SmartStaff robots schetsen een nadrukkelijk beeld van de nabije toekomst. De innovatieve robots zullen de arbeidsprocessen in de tuinbouw een grote stap verder helpen, doordat zij vele handen overbodig maken.

In totaal zijn er drie robots die elk hun eigen specialisme hebben. Zo laat de eerste robot geen plant uit haar handen vallen, zorgt de tweede robot voor uitstekende sorteer- en aflever werkzaamheden en is de laatste robot de perfecte ondersteuning bij het inpakproces.

Mister Perfect

Een perfectionist met ogen in zijn achterhoofd!
Deze Mister Perfect begrijpt wat voor jou belangrijke planteigenschappen zijn. Deze robot scant alle planten perfect en leert snel van zijn fouten. De ideale sorteer- en aflever medewerker is geboren. Mister Perfect zorgt dat je aan het einde van de dag ontspannen naar huis gaat, zelfs in de drukste periode van het jaar.

Miss Picky

Deze robot strikt iedere vooruitstrevende kweker! Ze daagt de statusquo van potmachines uit mét een knipoog.
Deze jonge dame laat geen plant uit haar handen vallen. Ze is betrouwbaar, loyaal en daagt de status quo van potmachines uit mét een knipoog. Met haar flexibele lichaam pakt ze iedere plant op, zet de plant wijder én zet de plant neer. Met haar geweldige eigenschappen strikt ze iedere vooruitstrevende kweker!

Mrs. Packy

Deze robot pakt iedere kweker in. Deze bijdehante dame kan onder andere stickeren en labelen!
Deze bijdehante dame is van alle markten thuis. Mrs. Packy steekt haar vier handen graag uit de mouwen; planten inhoezen, labelen, stickeren én in een tray zetten. Mrs. Packy heeft graag de touwtjes in handen bij al deze processen. Met haar groene lokken pakt ze iedere kweker in! Mrs. Packy geeft je meer armslag en efficiëntie in je inpakproces!

Maak kennis met SmartStaff robotica

De SmartStaff robots waren voor het eerst te bewonderen op de IPM in Essen bij stand 3D26, van 24 tot en met 27 januari 2017.

Heb je deze kans gemist om kennis te maken met de SmartStaff Robots? Niet getreurd, tijdens de HortiContact heb je van 14 tot 17 februari een nieuwe mogelijkheid om kennis te maken met onze robotica!

Gerelateerde nieuwsberichten

13 January 2017

Automatisering, Tuinbouw, Robotica

13 January 2017

Automatisering, Tuinbouw, Robotica

13 January 2017

Automatisering, Tuinbouw, Robotica

Share: