Back to Blog

Directiewisseling WPS

Foto Digna van Zanten WPS

Per 1 augustus aanstaande verandert de directiesamenstelling van WPS en zal Digna van Zanten aantreden als Managing Director. Daarmee neemt zij het stokje formeel over van Marc Knulst en van haar vader, eigenaar en oprichter, Eef van Zanten.

Marc heeft een nieuwe uitdaging gevonden als directeur bij Perfectkeur. Tot 1 augustus aanstaande zal hij zorg dragen voor een goede overdracht. Marc Knulst heeft de afgelopen 2,5 jaar veel betekend voor WPS. WPS bedankt hem dan ook voor al zijn inspanningen, alle vooruitgang en voor de groei die hij heeft gerealiseerd.

Foto Digna van Zanten WPS"Grote uitdaging"

De afgelopen jaren is Digna intensief betrokken geweest op directieniveau. Eef zal, zoals reeds ingezet, steeds meer op de achtergrond treden, maar een adviserende rol houden.
Digna: “Ik zie het als een grote uitdaging om WPS verder te brengen, waarbij voor mij centraal staan: het binden en boeien van de medewerkers en het bieden van de juiste oplossingen en service voor klanten.“

Innovatie en uitdagingen blijven rode draad

WPS is in 2002 een zelfstandig bedrijf geworden, gestart met het product Walking Plant System. Al snel is het productenpakket uitgebreid, waarbij de juiste oplossing bieden voor de klant altijd centraal heeft gestaan. Inmiddels heeft WPS een compleet productenpakket als het gaat om automatisering voor de potplantenteelt en voor plantonderzoeksbedrijven en levert het bedrijf wereldwijd logistieke systemen. Afgelopen jaren heeft WPS zich gefocust op onder andere robotica-oplossingen. WPS verwacht dat de ontwikkelde oplossingen op het gebied van inpakken veel potentie hebben. Innovatie en uitdagingen aangaan zijn de rode draad geweest van het succes van WPS en zullen ook in de toekomst een belangrijke rol spelen. Daarnaast zullen samenwerking met partners en professionalisering belangrijke thema’s blijven.


Digna van Zanten, managing director WPS

Digna van Zanten (WPS) kijkt vooruit: tijd voor groei in 2021

In 2018 nam Digna van Zanten het stokje over als managing director van WPS. Een ambitieuze jonge...

Read more

Elk jaar 5% arbeid besparen. Zo doen we dat bij SV.Co!

Arbeid is voor de meeste potplanten telers een grote uitdaging. Gelukkig staat innovatie in de...

Read more