• Home /
  • WPS Nieuws /
  • WPS wint de Innovatieprijs tijdens de uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

WPS wint de Innovatieprijs tijdens de uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

23 november 2018

WPS, Innovation, Robotica, Tuinbouw

WPS is blij en trots te vermelden de winnaar te zijn van de Innovatieprijs tijdens de uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2019 op 22 november in de Grote Kerk in Naaldwijk. Tijdens de uitreiking in de Oude Kerk in Naaldwijk sprak de jury vooral zeer lovend over de innovatieve kracht van WPS.

Digna van Zanten, Managing Director WPS: “Ik zie het winnen van deze prijs als een kers op de taart voor het harde werk van de WPS’ers van de afgelopen jaren. De jury zorgt ervoor dat je weer eens met een andere blik naar je eigen bedrijf kijkt en dan zie ik dat er ook nog zaken zijn die anders kunnen en moeten. Natuurlijk hadden we nooit kunnen winnen zonder de inzet van ons fantastische WPS-team en het vertrouwen van onze klanten! Ik ben super trots.”

WPS feliciteert de grote winnaar van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2019 WorldStream. Van Zanten: “Natuurlijk vind ik het jammer dat WPS niet heeft gewonnen, maar WorldStream is een hele sterke speler op alle vlakken en daardoor de terechte winnaar.”

Van Zanten benadrukt dat ondernemers veel van elkaar kunnen leren. “Graag ik degenen bedanken die ons hebben genomineerd. Het is fijn om te weten dat mensen zien wat je doet en daar waardering voor hebben.”

Share: