WPS genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

22 oktober 2018

WPS, Tuinbouw

Op donderdag 22 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 (WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven zijn zojuist vanuit de aanmeldingen genomineerd. Dit zijn:

  • Van Daalen Optiek MKB-Genomineerd 2018
  • WorldStream
  • WPS

Uit de vele aanmeldingen, welke tot 30 september jl. ingediend konden worden, is op te maken dat veel verschillende Westlandse bedrijven graag in aanmerking komen voor de prestigieuze onderscheiding. De jury heeft zich onder leiding van voorzitter Lars Boellaard over de aanmeldingen gebogen. Hierbij werd gekeken hoe bedrijven zich onderscheiden en wat hun marketingstrategie is. Er is onder andere beoordeeld op innovativiteit binnen de branche en dat heeft uiteindelijk deze drie nominaties opgeleverd.

Het winnen van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het CV van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen uit naar de winnaar; in de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt WOS TV de schijnwerper op alle drie de finalisten, vanaf 3 november zijn er verschillende programma’s gewijd aan de MKB WPO én de genomineerden. Ook worden zij geïnterviewd voor het MKB Magazine Streamer. Alle drie de bedrijven zijn ook vanaf heden te herkennen aan het ‘WPO genomineerd’ logo.

Wie wint de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018? Kom naar de MKB Eindejaarsbijeenkomst op 22 november a.s. en aanschouw de spannende uitreiking!

Meer weten over MKB Westland, bezoek de website: www.mkbwestland.nl
 

Share: