WPS Nieuws

Nieuws over automatiseringsoplossingen voor potplantenkwekers en onderzoeksbedrijven. Met innovaties en bewezen oplossingen.

Eenvoudig en ergonomisch SmartFlo transportbanden verlengen

Om de SmartFlo transportbanden over het hoofdpad heen aan elkaar te verbinden, is het mogelijk om het systeem uit te rusten met de SmartFlo Extension. De SmartFlo Extension is een uitschuifbaar deel dat eenvoudig uit een SmartFlo track getrokken kan worden, om de tegenoverliggende SmartFlo tracks met elkaar te verbinden.

Meer informatie

Snijbloemenkweker LG Flowers investeert in efficiëntie en rust op werkvloer door WPS automatisering

Gerbera producent LG Flowers (Nederland) zag kansen voor arbeidsbesparing tijdens het verwerken van de Gerbera’s. Gezamenlijk ontwierpen WPS en LG Flowers een systeem dat aansluit op de wensen van het productiebedrijf. Sneller inspelen op klantorders, rust op de werkvloer, continue aanvoer van de bosmachines en een uur werkvoorraad waren uitgangspunten bij het ontwerp voor het WPS verwerkingssysteem.

Meer informatie

SmartFlo serie breidt uit met nieuwe module: SmartFlo Stop

De SmartFlo serie is opgebouwd uit verschillende modules van transportbanden die online zijn verbonden. Samen met klanten wordt de SmartFlo serie steeds uitgebreid. Een nieuwe module van de SmartFlo serie is de SmartFlo Stop; de naam zegt het al, deze module zorgt dat de planten stoppen op een gewenste plek in de route. De SmartFlo Stop kan aan iedere gewenste route gekoppeld worden, zodra er een plant in de schakelaar loopt stopt de route. Wordt de plant er af gehaald gaan de transportbanden weer draaien.

Meer informatie

Schone dragers met de SmartCleaner

In een systeem met dragers is het schoon houden hiervan essentieel voor de betrouwbaarheid en continuïteit van je systeem. Onvoldoende reinigen van je dragers leidt tot storing en verminderde betrouwbaarheid van je systeem.

Meer informatie