WPS Nieuws

Nieuws over automatiseringsoplossingen voor potplantenkwekers en onderzoeksbedrijven. Met innovaties en bewezen oplossingen.

Rust maakt werk nog leuker bij Forever Plants

Bij WPS werken we elke dag aan handsfree growing. Wat betekent dit voor Thom Persoon, mede-eigenaar van Forever Plants? Deze kweker van tropische planten werkt nu ruim 1,5 jaar met een WPS sorteer- en afleversysteem. Compleet met camerasortering, bufferbanen met watergift, flexibel ordersysteem én acht inpakstations. Deze automatisering brengt overzicht en besparing op het gebied van arbeid.

Meer informatie
Wordt kweken een kantoorbaan?

Expertpanel: wordt telen een kantoorbaan?

Data speelt een steeds grotere rol in de sierteelt. Nu al kan veel op afstand worden bediend op basis van beschikbare data.
Wordt telen in de nabije toekomst een kantoorbaan, waarbij data interpreteren de belangrijkste competentie is? De leden van het Expertpanel delen met jou hun expertise hierin.

Meer informatie

Expertpanel: wat zijn de gevolgen van automatisering?

Om marktgericht en efficiënt te werken, nemen veel kwekers het besluit om te automatiseren. Welke gevolgen heeft dit voor je processen en waar moet je van te voren goed over nadenken? De leden van het Expertpanel delen met jou hun expertise hierin en geven tips om automatisering beter te laten verlopen.

Meer informatie