Nieuw! SmartFlo Count

22 oktober 2019

Tuinbouw, WPS, New product

WANT METEN IS WETEN!

Met de nieuwe SmartFlo Count meet je de prestaties van je logistieke systeem en kun je sturen op input én output, maar ook kun je per medewerker bepalen hoeveel planten er verwerkt worden.

Managementinformatie op je smartphone: draadloze verbinding

Informatie op je smartphoneDe SmartFlo Count plaats je gemakkelijk overal op de SmartFlo Track met de magnetische aansluitplaat. Door de knop te draaien, koppel je hem aan een bepaalde SmartFlo-route. Het systeem geeft je een duidelijk overzicht van de prestaties van jouw logistieke systeem.
Alle Counters in je systeem worden weergegeven op je smartphone. Elke Counter geeft de geselecteerde route, de begindatum/tijdstip van de telling en de hoeveelheid planten weer. Een Counter reset je eenvoudig met één druk op de knop. Bij een reset is het mogelijk om de informatie te exporteren naar een .csv-bestand.

Werkplekinformatie: geïntegreerde display

Informatie op de werkplekAls de mensen die aan de transportband werken een bepaald aantal planten moeten verwerken, is de SmartFlo Count een eenvoudig te gebruiken hulp dankzij het LCD display. SmartFlo Count kan op twee manieren worden gebruikt:

1. Optellen: begin bij nul door op de fysieke resetknop te drukken. Wanneer een plant voorbij komt, wordt de Counter geactiveerd en begint het apparaat te tellen.2. Aftellen: je stelt een bepaalde hoeveelheid in. Schakelen tussen de opties kan ook.

De SmartFlo Count in het kort

  • Telt alle voorbijgaande planten
  • Makkelijk te plaatsen op elke plek op je SmartFlo Track
  • Lees op welk gewenst moment de gegevens uit op je smartphone
  • Mobiel door het gebruik van batterijen met lange levensduur

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op via sales@wps.eu of telefoon 0174-671 371 

Share: