Fred en René versterken sales team WPS

19 mei 2017

WPS

Met trots delen we mee dat Fred Ruijgt (links) en René Ton (rechts) sinds april ons sales team versterken. Fred is verantwoordelijk voor diverse bestaande- en nieuwe Nederlandse klanten en bedient daarnaast de Amerikaanse markt. René is ook verantwoordelijk voor diverse bestaande- en nieuwe Nederlandse klanten en bedient daarnaast de Canadese markt. Fred en René stellen zich kort aan jullie voor.

Fred Ruijgt
Ik ben Fred Ruijgt, getrouwd met Sabine en vader van drie kinderen, Tygo, Anouk en Liam. Naast mijn gezin is muziek een grote hobby van me. Ik bezoek graag concerten en festivals. Als sport beoefen ik de Koreaanse zelfverdedigingssport Hanmudo, ik ben tevens één van de leraren van onze club. Voor een wedstrijd van Barça (FC Barcelona red.) kun je me trouwens ’s-nachts wakker maken. Ik heb een afgeronde HBO opleiding Bedrijfskunde.

Sinds april ben ik werkzaam bij WPS als International Accountmanager. Voordat ik bij WPS kwam werken heb ik verschillende functies en werkgevers gehad. Relatiebeheer en commercie vormen daarin de rode draad. Als internationaal accountmanager heb ik de mogelijkheid om die onderdelen in te zetten. Klantcontact, klanten verder helpen en deals sluiten zijn voor mij belangrijk. Het internationale karakter van deze functie spreekt mij aan. Ik vind het omgaan met andere culturen, dynamiek en mensen intrigerend.

Lees de hele introductie van Fred Ruijgt!

Rene Ton
Mijn naam is René Ton, ik ben 27 jaar oud/jong en ik ben woonachtig in ’s Gravenzande. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten, vooral de sporten waarbij je lekker actief bent in de buitenlucht spreken mij erg aan. Ik ben dan ook een fanatiek kitesurfer en wielrenner.

Qua studies ben ik begonnen met de MBO opleiding Internationale Groothandel. Na het behalen van dit diploma ben ik gestart met de HBO opleiding Bedrijfskundige MER (management, economie en recht), deze opleiding heb ik gelukkig ook succesvol af weten te ronden. Na deze opleiding ben ik gaan werken bij Rabobank Westland, onder andere in de functie Accountmanager. Hier heb ik veel mogen leren, maar ik miste de feeling met de Westlandse tuinbouwwereld. Dit was voor mij een belangrijke reden om per april 2017 als  internationaal accountmanager te gaan werken bij WPS. WPS heeft mooie, innovatieve producten, waarmee we de (logistieke) bedrijfsvoering van veel tuinbouwondernemers efficiënter en flexibeler kunnen inrichten. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik hier nu ook aan mee mag werken en mijn bijdrage aan kan leveren.

Lees de hele introductie van René Ton!

Gerelateerde nieuwsberichten

19 May 2017

WPS

19 May 2017

WPS

19 May 2017

WPS

19 May 2017

WPS

Share: